Com us puc ajudar

Contacte:
Magda Marty
677 053 100
magda@magdamarty.com
Barcelona i rodalies
Hores a convenir

Com us puc ajudar

Com a infermera i terapeuta especialitzada en la fase final de la vida, us puc ajudar a viure aquesta fase de la manera més satisfactòria, serena i digna possible per a vosaltres.

Patir una malaltia en fase avançada o terminal, o estar molt a prop d’algú que està al final de la seva vida, ens col·loca davant d’una realitat sovint complexa i desconeguda.

Ser a casa ens dóna intimitat, ens permet sentir-nos més acompanyats i gaudir d’autonomia per fer les coses de la nostra manera. Però a casa també podem sentir inseguretat. Us acompanyo perquè pugueu estar el màxim de bé.

Evitar o reduir significativament el dolor i el malestar físic és fonamental. Vetllo perquè estigueu tan confortables com sigui possible: us ajudo a administrar medicaments orals o injectables; faig tot tipus de cures, controlo sondes, traqueotomies, colostomies etc. Em coordino amb el vostre metge. També podeu comptar amb mi si la mobilitat, l’alimentació o la higiene us suposen un problema.

Cal tenir cura de les emocions, que poden ser molt intenses. Trobar-nos de cara davant la fragilitat de la vida i davant la mort no és una experiència fàcil. Sovint sentim confusió, temor, angoixa, tristesa… també mal humor i ràbia. I esgotament. Viure de prop el deteriorament físic i el dolor, propi o de l’altre, ens pot trasbalsar. 

Us escolto i us acompanyo, facilitant que pugueu viure el procés de la manera més serena i tranquil·la possible.

Sovint s’han de prendre decisions difícils. En una fase on tot és intens i delicat, prendre decisions ens pot resultar especialment complex. Com organitzar-nos familiarment, decidir si volem anar a l’hospital o seguir a casa… 

Us ajudo a valorar opcions tenint en compte la vostra manera de viure la situació, les vostres necessitats i expectatives.

La fase final de la vida es pot viure amb dignitat i tranquil·litat. Però no sempre és fàcil. El que pretenc és facilitar que estigueu tan bé com pugueu, recollint i respectant la vostra manera de viure la situació, el vostre dolor, les vostres emocions, les vostres creences. Aportant confort, serenitat i també solucions pràctiques.

Si penseu que us puc ajudar, o si necessiteu algun aclariment, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi. Us proposaré de quedar un dia per conèixer-nos i parlar del que necessiteu. 

Si veiem que us puc acompanyar en el procés que esteu vivint, us faré un plantejament d’acord amb les vostres necessitats. Serà una proposta flexible, que podrem anar adaptant segons com vagi anant tot el procés.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!